• Segueix-nos al

 • Última entrada al Twitter

 • Segueix-nos al

 • Segueix-nos al

 • Apartats

 • Traductor

 • Categories

 • Visites a la web

  • 43,218 visites
 • Mapa

 • Persones connectades

 • Anuncis

Qui som?

La Plataforma Santcugatenca per l’Autodeterminació va néixer posteriorment a la realització del referèndum per la independència de Catalunya efectuat a la població d’Arenys de Munt, amb l’objectiu d’organitzar i acomplir la consulta popular a Sant Cugat del Vallès.

Després d’unes primeres reunions i trobades vam anar solidificant el projecte i en aquests moments ja tenim el suport de l’alcalde i regidors -mitjançant l’aprovació d’una moció- i ens hem organitzat en diferents comissions de treball per avançar i ser efectius.

Per contactar amb nosaltres pots enviar un correu electrònic a :

info@consultasantcugat.cat

La Plataforma Santcugatenca per l’Autodeterminació té com a principal objectiu la realització de la consulta popular per la independència de la nació catalana a Sant Cugat del Vallès. Tanmateix, per assolir l’objectiu primordial ens cal aconseguir altres fites com ara:

 • tenir el suport de l’alcalde i regidors
 • fomentar la participació ciutadana
 • aconseguir voluntariat
 • obtenir el suport de les entitats i associacions locals
 • obtenir el finançament necessari pel desenvolupament del procés

La Plataforma Santcugatenca per l’Autodeterminació forma part del Consell Plenari i, per tant, comparteix els seus objectius fundacionals:

 1. La Consulta sobre la Independència de la Nació Catalana que s’organitzarà a molts municipis de la nostra nació té per objectiu demostrar al poble català i a tots els pobles del món que la nostra nació està preparada per afrontar l’exercici del dret a l’autodeterminació i la independència política, malgrat els obstacles i impediments que posa l’Estat espanyol i l’Estat francès.
 2. Quan es consideri assolit aquest primer objectiu, el Consell Plenari de la Coordinadora impulsarà la convocatòria d’un referèndum nacional d’independència amb caràcter vinculant que haurà de ser promogut per la pròpia Coordinadora, la ciutadania i pels agents socials i polítics. Si la independència fos proclamada de forma unilateral per part dels nostres representants polítics, el referèndum tindrà un caràcter ratificatori d’aquesta proclamació d’independència. Tot el procés pretén, així mateix, l’aprofundiment dels mecanismes de democràcia directa, especialment als municipis.
 3. La Consulta sobre la Independència es fonamenta en l’autoorganització de la societat civil i en l’autoreconeixement del poble català com a nació i com a subjecte polític. Per això, les xarxes socials i ciutadanes que ara es constitueixen, o que es puguin constituir en el futur, seran la base social sobre la qual s’ha d’apuntalar i defensar democràticament el procés d’independència de la nació catalana que ara comença.
 4. Aconseguir la màxima participació popular en totes les consultes que es portin  a terme.

 

 

 

 

Anuncis

6 Respostes

 1. M`adhereixo totalment a la Plataforma.

  Si necessiteu col·laboració compteu amb mi

  salutacions

 2. Compteu amb mi

 3. Família,
  hauríem d’anar actualitzant aquest espai, encara que sigui amb les notícies aparegudes de l’assemblea (el punt, cugat.cat, el diari de sant cugat…) i la llista d’adhesions, em va semblar sentir que el Club Muntanyenc s’hi havia inscrit i no la veig. Com diuen, hem d’anar fent bullir l’olla.

  salut

  Quim Pla

 4. Podeu comptar amb mi com a col·laborador, quants més siguem, més bé sortirà la consulta.

  Salutacions

 5. Bon dia. Encara que no soc veí de St. Cugat, vaig assistir a l assemblea de l Casa de Cultura. Simpatitzo amb la idea que esteu portant a cap i us felicito per l´entusiasme en la iniciativa. Amb data d´avui he fet la meva aportació voluntària al vostre compte de La Caixa. Endavant i visca Catalunya.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: